Afscheid Marije

Geplaatst door Johan de Haan op 12-04-2017

[algemeen] Onze jeugdco÷rdinatrice Marije Wabeke verlaat de vereniging: zaterdag 15 april neemt zij afscheid.
 

Marije heeft haar baan bij ons opgezegd en dat betekent dat we per 15 april geen jeugdco÷rdinator meer hebben. Marije is ook coach bij de Leidse studentenroeivereniging Njord en de twee banen zijn moeilijk te combineren, zeker nu het tweekilometerwedstrijdseizoen op het punt van beginnen staat. Marije is jeugdlid geweest van De Laak en is vervolgens naar de Leidse vereniging Njord gegaan. Daar heeft zij geroeid en coacht ze dus nu. Marije is een 'echte' Laakroeier met een groot hart voor de vereniging. Zij is een schoolvoorbeeld van hoe we onze jeugd graag zien: betrokken en enthousiast voor de sport, op vele gebieden een echt verenigingsmens.

Marije heeft vroeger en nu veel en goed werk verzet voor de vereniging. Zo heeft zij de zaterdagtrainingen geco÷rdineerd, doordeweekse trainingen gegeven en het jeugdkamp georganiseerd. Het bestuur is Marije erkentelijk voor alles wat zij heeft gedaan. Aanstaande zaterdag 15 april neemt Marije afscheid van de jeugd, op de jeugdinstructietijden. Iedereen is welkom om haar succes bij haar andere werkzaamheden te wensen.


De jeugdcommissie is druk bezig om het gat dat ontstaat op te vangen. Voor wat betreft de weekeinden is dat gelukt, voor het doordeweeksroeien moet een structurele oplossing worden gevonden. Een mogelijkheid is dat de dinsdagtraining naar de woensdag verhuist, zoals vanouds. Zodra iemand is gevonden die de doordeweekse training kan begeleiden zal daarover op de website bericht worden. Na de zomervakantie zal naar alle waarschijnlijkheid actief worden gezocht naar een professionele vervanger. Bij vragen kan iedereen contact opnemen met Adelbert Visscher, Marcel van Zanten, Simon Hania, Hendrik Jan Brookhuis of Steven Steiginga, of via jeugd@rvdelaak.nl.

Namens het bestuur,

Johan de Haan
Commissaris Wedstrijdroeien RV De Laak
 

Reacties

Login om de reacties te bekijken en plaatsen.

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Dit is een openbare computer.
[Wachtwoord vergeten ? | Geen account?]