Algemene Vergadering

Geplaatst door Lizzy van der Beek op 21-04-2017

[bestuur] laatste nieuwsAfgelopen dinsdag heeft de Algemene Vergadering plaatsgevonden.
Naast het financieel jaarverslag en het jaarverslag - welke hier te vinden zijn - zijn ook de verenigingsprijzen uitgereikt en kent de Laak twee nieuwe Leden van Verdienste!
 

laatste nieuws

Onze voorzitter Eddy Middeldorp, met Annemiek Haak en Teunis Polak, de nieuwe Leden van Verdienste


De prijzen die verder zijn uitgereikt zijn:
- Thom Rouppe van der Voort-stuurtje
De heer Thom Rouppe van der Voort heeft deze prijs in 1961 aan de vereniging aangeboden en wordt sindsdien uitgereikt aan het Laaklid dat het afgelopen jaar opvallend verdienstelijk heeft gestuurd.
Dit jaar heeft Lizzy van der Beek de prijs in ontvangst genomen. Zij stuurt zowel de Aggakil8 als de Mans8 en is op meerdere wedstrijden actief geweest als stuur.

- F.C. van der Meer van Kuffeler-beker
Deze prijs is ingesteld in 1953. Sindsdien wordt zij jaarlijks uitgereikt aan het lid, geen bestuurslid zijnde, dat zich bijzonder voor de vereniging heeft ingespannen.
Dit jaar heeft Hans Imhoff de prijs in ontvangst mogen nemen voor al zijn inzet bij de SoCo en, natuurlijk niet te vergeten, de danslessen bij het gala.

- Oefenmeesterwisseltoeter
Deze toeter werd in 1962 beschikbaar gesteld door twee afgetreden bestuursleden, mw. M.F. van den Bosch en A.J. Klein en wordt uitgereikt aan het Laaklid dat zich het afgelopen jaar bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt bij de volwasseneninstructie.
Martijn Frijlink heeft deze prijs in ontvangst genomen voor zijn onuitputtende inzet bij de instructie.

- Tienertoeter
Deze toeter werd in 1971 beschikbaar gesteld door mw. M.A. Dubbeldam-de Koningh en wordt uitgereikt aan het Laaklid dat zich het afgelopen jaar bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt bij de jeugdinstructie. Deze prijs is uitgereikt aan zowel Ivo van Kessel als Simon Hania voor hun beide inzet bij de jeugdinstructie.

- Hoornwijckbeker
Deze beker diende als prijs bij de jubileumrally bij het 50-jarig bestaan van de vereniging in 1961. Sinds 1993 wordt deze beker uitgereikt aan het Laaklid dat zich het afgelopen jaar bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor (het onderhoud van) het verenigingsgebouw. Deze prijs is uitgereikt aan Michiel de Groot voor al zijn inzet bij het verenigingsgebouw.
 

Reacties

Login om de reacties te bekijken en plaatsen.

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Dit is een openbare computer.
[Wachtwoord vergeten ? | Geen account?]