Gebruik krachtruimte in het seizoen 2017-2018

Geplaatst door Johan de Haan op 31-08-2017

[algemeen] ergoruimteDe kracht/indoorruimte wordt goed gebruikt in de winter. Allerlei ploegen werken meer of minder intensief aan hun conditie zodat ze optimaal getraind het voorjaar kunnen ingaan. Omdat we veel ergometers hebben en de onderlinge afstemming meestal goed verloopt zijn er de afgelopen jaren nauwelijks knelpunten geweest.
 

Komend jaar verwachten we, naast de enkele wedstrijdroeiers, een grote groep jeugdroeiers die zal trainen voor wedstrijden. Dat hebben we de laatste jaren niet gehad en dat zal wennen zijn. Deze groep zal trainen op dinsdag (17-18 uur) en donderdag (19-20 uur). We gaan ervan uit dat er op deze tijden geen ergometers beschikbaar zullen zijn.

Daarnaast wordt de kracht/indoorruimte al jaren op woensdag gebruikt voor de open indoortraining van 20-21 uur. Iedereen die aan zijn conditie werken wil kan aan deze laagdrempelige en nuttige training meedoen.

Op diverse andere tijden zijn er ploegen die gebruik maken van de kracht/indoorruimte, in wisselende samenstellingen en wisselende aantallen roeiers. Onderlinge afstemming zal hier moeten volstaan om knelpunten te voorkomen of op te lossen.

Johan de Haan
wedstrijdcommissaris
 

Reacties

Login om de reacties te bekijken en plaatsen.

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Dit is een openbare computer.
[Wachtwoord vergeten ? | Geen account?]