Haagse vertegenwoordiging op de wereldkampioenschappen roeien in Amerika

Geplaatst door Johan de Haan op 28-09-2017

[algemeen] wedstrijdroeiersOp dit moment zijn de WK aan de gang in Sarasota, in de USA. De Nederlanders doen het goed daar. Er is een bijzonder, Haags accentje, namelijk de deelname van Jose van Veen en Amos Keijser.
 

Zij hebben namens De Laak heel wat kilometers op de Vliet liggen. Jose van Veen heeft vorig jaar meegedaan aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro namens Perlargos/De Laak. Zij is geregeld voor De Laak uitgekomen in het verleden omdat ze enkele jaren door coaches van De Laak begeleid is. Zij is dichter bij Amsterdam gaan wonen om in het nationaal team te roeien en komt nu uit voor Tromp, in Hilversum. Amos Keijser is als jonge jongen lid geworden van onze vereniging en is op vele (internationale) toernooien uitgekomen voor De Laak. Toen hij ging studeren is hij lid geworden van Laga waar hij nog steeds lid is.

Jose roeit in de vierzonder en de acht. Amos komt uit in de dubbelvier. De voorwedstrijden zijn geweest en Jose roeit de vierzonder in de finale, terwijl de acht zich daarvoor nog moet plaatsen middels een herkansing. Amos en zijn ploeg zullen via een halve finale proberen zich te mengen in de strijd om de medailles. Alle verrichtingen van het Nederlands team zijn te volgen via
www.worldrowing.com. Daar zijn ook mooie video’s van de races te vinden.

wedstrijdroeiers
(A. Keijser op 3, dichtbijzijnde boot)
 

Reacties

Login om de reacties te bekijken en plaatsen.

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Dit is een openbare computer.
[Wachtwoord vergeten ? | Geen account?]