Record aantal deelnemers aan de L-KIR!

Geplaatst door Johan de Haan op 02-12-2017

[jeugd] De eerste van de drie ergometerwedstrijden voor de jeugd is net achter de rug. En met succes.
 

De eerste van de drie ergometerwedstrijden voor de jeugd is net achter de rug. En met succes. Deelnemers van Pontos, Iris, Die Leythe, de Alphense, de Goudsche, de ARZV, Leerdam, Nautilus, DDS en De Laak hebben met succes gestreden om een zo goed mogelijk resultaat voor hun vereniging neer te zetten. In het verenigingsklassement staat Die Leythe bovenaan in de strijd om de verenigingsbokaal, gekscherend al de Lex van Emdenbokaal genoemd naar de geestelijk vader van deze ergometercompetitie. Die Leythe wordt op de voet gevolgd door een aantal andere verenigingen. De strijd om de Lex van Emdenbokaal ligt daarmee nog helemaal open.
Het is een mooie dag geweest op De Laak. Om tien uur startte de M/J10 heat, waarnaar elke vier minuten een nieuwe heat startte. Alle deelnemers hebben vol vuur gestreden om het beste uit zichzelf te halen.

Uitslagen
Alle individuele uitslagen én de stand van het verenigingsklassement staat op de speciaal daarvoor gemaakte site www.jeugdergometerwedstrijden.nl . Foto’s worden t.z.t. geüploaded in het Laak-fotoboek. De prijsuitreiking is gedaan door Lili Wabeke-Meeuwisse, niet alleen erelid van De Laak en ex-Olympier maar ook al jaren jeugdcoach.

Alles dankzij de vrijwilligers!
In de voorbereiding en op de dag zelf zijn talloze vrijwilligers in de weer geweest om dit geslaagde evenement mogelijk te maken: in de krachtruimte, in de keuken, aan de bar, de technische begeleiding van het ergometernetwerk, de uitslagen enzovoort. En volgens coaches en de organiserende verenigingen is het record aantal deelnemers vooral te danken aan de speciale website, gebouwd door onze Laak-ICT-commissie! Er is veel en uitstekend werk verricht. En als het evenement dan zo’n succes is, geeft dat veel voldoening voor iedereen die ermee bezig is geweest.

Het vervolg
Voor de agenda: volgend jaar vindt de 8e L-KIR plaats op 1 december 2018. Maar eerst gaan alle deelnemers naar Michiel de Ruijter in Uithoorn op 13 januari, gevolgd door De Eem in Baarn op 27 januari. Laten we eens zien of we die Lex van Emdenbokaal naar Den Haag kunnen brengen!


 

Reacties

Login om de reacties te bekijken en plaatsen.

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Dit is een openbare computer.
[Wachtwoord vergeten ? | Geen account?]