Benthe deze zomer naar wereldkampioenschappen !

Geplaatst door Johan de Haan op 10-06-2018

[algemeen] tekstAfgelopen vrijdag was de kogel door de kerk: Benthe mag, uiteraard mits vormbehoud wordt getoond, naar de WK voor junioren in Racice, TjechiŽ. De coaches hebben dat in Amsterdam tijdens het overleg met de bondscoaches gehoord. Wat De Laak betreft is dit geen verrassing, we zien namelijk dagelijks hoe goed Benthe bezig is. Maar dat geldt natuurlijk voor meer meiden in het land. Benthe zal op de WK starten in de vier-zonder met drie andere sterke meiden. De wereldkampioenschappen worden gehouden van 8-12 augustus in Racice, TjechiŽ.
 

Benthe zal in Nederland nog in actie komen op de Koninklijke/Hollandbeker die gehouden wordt op 30 juni en 1 juli in Amsterdam, op de Bosbaan. Maar eerst zullen we haar nog komend weekeinde kunnen zien op de ARB/NK grote nummers in Amsterdam. Daar start ze in de vier-zonder en de acht.

Meer informatie over de wereldkampioenschappen voor junioren, de Koninklijke/Hollandbeker en de ARB/NK grote nummers vind je op worldrowing.com, hollandbeker en arb bosbaan.
 

Reacties

Login om de reacties te bekijken en plaatsen.

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Dit is een openbare computer.
[Wachtwoord vergeten ? | Geen account?]