roeiclinic

Roeiclinic kandidaat-leden

Eind oktober kwamen 24 roeiers-in-spé proeven aan de roeisport. Speciaal voor hen organiseerde De Laak een roeiclinic. Met hulp van 9 ervaren Laakleden werden de eerste meters op het water gemaakt.

De deelnemers staan op de wachtlijst bij onze roeivereniging, en kregen zo de kans om opnieuw te bepalen hoe graag ze zouden willen leren roeien. De Laak start elk voorjaar met instructie aan mensen zonder roei-ervaring; zodra de zomertijd is ingegaan kan er ’s avond geroeid worden, wat een programma van 2 lessen per week mogelijk maakt.

De roeiclinic vormde, zo vlak voor de wintertijd ingaat, een goede gelegenheid om van beide kanten het animo nog eens te peilen. Dat hebben we geweten! Na een introductie op de ergometer mocht iedereen ook de boot in, met deskundige ondersteuning van ervaren Laakroeiers. Alle 24 deelnemers waren na afloop zo enthousiast dat zij ernaar uitkijken om in april 2023 met de lessen te starten.

Ook interesse? Hier vind je meer over het lidmaatschap bij Roeivereniging De Laak.

roeiclinic