Missie en visie 2023

Roeivereniging De Laak is een sportieve en gezellige vereniging waar sportieve ontmoetingen op het eigen niveau en in de eigen leeftijdsgroep hand in hand gaan met Olympische ambities. De Laak besteedt aandacht aan de jeugd die er kan leren roeien en zelfs kan groeien tot wereldniveau.

Op De Laak heerst een ontspannen sfeer. Ieder lid van De Laak is volwaardig lid en hoort erbij. Het maakt niet uit wat jouw achtergrond is, waar je woont, of je arm of rijk bent, jong of oud, hoe je eruit ziet of wat jouw seksuele voorkeur is. De Laak is divers.

De Laak is de grootste sportvereniging in de Binckhorst en deelt een gebouw met de studentenroeivereniging Pelargos. Samen streven we naar 1000+ leden. Het clubgebouw biedt plaats aan een mooie vloot, groot genoeg om toegankelijk te zijn voor ieder. Het clubgebouw is multifunctioneel en kan behalve voor roeien, ergometeren en krachttrainen ook gebruikt worden door sportieve en maatschappelijke groeperingen in de Binckhorst voor hun activiteiten.

Lid zijn van De Laak betekent dat je je inzet voor je club en dat je naar je capaciteiten meehelpt de vereniging te laten groeien en bloeien. Leden van De Laak zijn betrokken bij het wel en wee van hun club en geïnteresseerd in elkaar. Zij helpen elkaar waar nodig en spreken elkaar aan waar dat de club vooruithelpt.

Op De Laak kom je een beetje thuis, voel je je zeker thuis en werk je samen met al je clubgenoten aan een gezonde geest in een gezond lichaam.

De Laak: top roeien voor iedereen!