Omgevingsvergunning RCB is binnen

Weer een belangrijke stap vooruit voor Roeicentrum Binckhorst (RCB): de omgevingsvergunning is binnen! Daarmee zijn roeiverenigingen De Laak en Pelargos weer een stap dichter bij realisatie van het gezamenlijke Roeicentrum Binckhorst.

De volgende stap is dat aannemers zijn benaderd voor een offerte. Wanneer financiering en aanneming rond zijn, worden een van de botenloodsen en de romneyloods gesloopt. Zo maken we plaats voor fase 1 van de nieuwbouw. Daarin worden extra loodsen en een nieuwe werkplaats gerealiseerd, met daar bovenop een grote sportruimte en kleedkamers.

In fase 2 wordt het nog bestaande gedeelte (aan Trekvlietzijde) gesloopt en vervangen door de rest van het complete ontwerp. Met daarin nog meer loodsruimte, en de soci√ęteiten met gezamenlijke keuken en terras aan de Trekvliet.

Meer informatie: www.roeicentrumdebinckhorst.nl.

Bestuursleden van Pelargos, De Laak en Stichting Roeicentrum Binckhorst proosten op het verkrijgen van de omgevingsvergunning