Lid worden

Leuk dat je overweegt om lid te worden van onze roeivereniging. Hoe lid worden in zijn werk gaat is afhankelijk van je roei-ervaring.

Diversiteit:

Roeien doe je in onze vereniging samen. Geen strijd win je alleen. Ieder lid van De Laak is volwaardig lid en hoort erbij. Het maakt niet uit wat jouw achtergrond is, waar je woont, of je arm of rijk bent, jong of oud, hoe je er uit ziet of wat jouw seksuele voorkeur is. De vereniging onderkent, accepteert en ondersteunt de diversiteit op De Laak in de ruimste zin van het woord.

Nog geen ervaring:

Als je nog geen roei-ervaring hebt, of nog wat onzeker bent omdat het alweer een tijd geleden is dat je in een boot hebt gezeten, dan kun je je opgeven voor onze basiscursus roeien. Die wordt elk voorjaar georganiseerd en bestaat uit zo’n 20 lessen waarin je de basisbeginselen worden aangeleerd van het roeien en sturen. Het programma is kort maar intensief: je roeit elke dinsdagavond en zatermiddag (‘diza’), of elke donderdagavond en zondagmiddag (‘dozo’). Je kunt je voor de basisinstructie opgeven tijdens onze jaarlijkse >open dag in maart, of door het inschrijfformulier basisinstructie in te vullen en naar ons op te sturen.

Zodra je de cursus succesvol hebt afgerond – in principe is dat nog voor de zomervakantie – kun je je inschrijven als lid van onze roeivereniging. Dankzij de roeicursus ken je dan al een flink aantal andere roeiers en kun je boten afschrijven en samen het water op gaan.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met roeien@rvdelaak.nl.

Wel roeiervaring:

Heb je al roei-ervaring, dan kun je contact opnemen met De Laak voor een kennismaking en een rondleiding op de vereniging. Nadat je hebt voorgeroeid kunnen we de mogelijkheden met je bespreken, en kun je je direct als lid aanmelden. Stuur een berichtje naar roeiervaring@rvdelaak.nl om een afspraak te maken.

Statuten en Huishoudelijkreglement:

Of je wel of geen roeiervaring hebt, als je lid wilt worden veronderstellen we dat je dat je het  Huishoudelijk regelement De Laak 20181015 en de Statuten De Laak 20171227 hebt gelezen.

Kosten lidmaatschap:

In 2019 kost een lidmaatschap voor:

    • volwassen leden tot 70 jaar € 365,00
    • volwassen leden vanaf 70 jaar € 320,00
  • studentleden € 265,00
  • juniorleden tot 16 jaar € 220,00
  • juniorleden vanaf 16 jaar € 265,00

Heb je vragen over lidmaatschap en/of contributie? Neem contact op met het de financiële administratie, het ledensecretariaat of sla de Contributies 2019-2020 erop na.

We accepteren overigens ook de Ooievaarspas.

Ooievaarspas