Zomer Avond Competitie 2019

Zin in de zomer in Den Haag en behoefte aan een sportief biertje? Kom dan roeien bij De Laak.

Ben je net of al een tijdje uitgeschreven bij je studentenroeivereniging of wil je je binnenkort gaan uitschrijven en ben je benieuwd waar je het roeiend leven voort kan zetten? Of ben je een laatbloeier en wil je bekend raken met roeien? Meld je dan nu aan voor de Zomer Avond Competitie 2019 bij roeivereniging De Laak via het inschrijfformulier.

Tijdens de ZAC ga jij met vier (kersverse) ploeggenoten in een vierpersoonsboot met stuurman/vrouw de strijd aan tegen een andere ploeg. Rondom het roeien geniet je op het terras van de andere wedstrijden die langsvaren, zomerse deuntjes en drankjes! Daarna geniet je van jullie overwinning op de dansvloer!

De ZAC vindt plaats op drie zomeravonden; op vrijdag 2 augustus, vrijdag 9 augustus en vrijdag 16 augustus dit jaar. De avonden beginnen om 20:00, het roeien duurt tot een uur of 22:00, en daarna barst het feest los. Alles op roeivereniging De Laak op de Binckhorst. 

Ervaring met roeien is niet noodzakelijk, maar in ieder geval is een zwemdiploma vereist. Je kunt je alleen aanmelden, maar bent ook welkom om een paar fitte vrienden uit te dagen. Het is het leukst als je er op alle drie de dagen bij kunt zijn, maar lukt dat niet dan kun je dat bij je inschrijving aangeven.

De kosten voor de ZAC zijn €30,00, waarvoor roeiboten, dj’s en een shirt klaarstaan! Dit bedrag kun je overmaken naar NL20 RABO 0131 778 463 ter attentie van Roeivereniging De Laak onder vermelding van ZAC 2019, zodra je het inschrijfformulier hebt ingevuld. Is het geld niet ontvangen? Dan geldt jouw inschrijving nog niet. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving binnen een aantal dagen. Inschrijven kan tot vrijdag 26 juli.

De laatste informatie voordat de ZAC aanvangt kun je verwachten per mail. Voor degenen die nog niet erg bekend zijn met de roeisport: hou er in ieder geval alvast rekening mee dat je een strak broekje aan moet (omdat die anders tussen je bakje in de boot blijft hangen) en dat je niet kunt roeien met een man minder in de boot (dus aanwezigheid/ tijdig doorgeven van afwezigheid van belang is).

Wil je meer weten of heb je ons nodig? Dan kun je mailen naar zac@rvdelaak.nl.