Instructie beginnende roeiers gestart 

Het eerste weekend van april kon weer een nieuwe lichting leden beginnen met hun eerste roeilessen. In ontspannen sfeer wordt de roeihaal geoefend en vanaf dan gaat het verder: met z’n allen tegelijk roeien, je techniek verbeteren, het sturen van de boot, commando’s geven, stuurboord en bakboord uit elkaar houden … Het kan soms voelen dat er veel op je af komt als beginnend roeier. 

Maar het leerproces gaat snel en na een paar lessen is er bij iedereen vooruitgang te zien. Plezier in roeien stellen we voorop in de instructie die De Laak verzorgt, dus naast leerzaam is het ook leuk.

Bij deze eerste les op het water waren nu nog ingespannen gezichten te zien van de concentratie. Maar vooral veel lachende gezichten én een goed gevoel. “Best wel stoer”, viel er te horen. En dat is het ook! Wij wensen de nieuwelingen een gezellige en geslaagde instructie toe.