KiKaRow overnacht op De Laak

In het voorjaar/zomer van 2019 gaat KiKaRoW 1.400 kilometer roeien door Nederland, het “Rondje NL”. De start gaat plaatsvinden op zaterdag 13 april a.s. bij roei- en kanovereniging Michiel de Ruyter in Uithoorn. De eerste overnachting is dan ’s avonds bij roeivereniging De Laak. Zondagochtend wordt de tocht voortgezet richting Delft, Rotterdam en Dordrecht. Daarna gaat KikaRow in veertien weekenden van roeivereniging naar roeivereniging.

Het bijzondere van deze tocht is dat de boot mede bemand gaat worden door ex-kinderkankerpatiënten (KiKa-roeiers) en/of hun familie vrienden, de buddy’s. Roeiverenigingen door het hele land gaan de deelnemers leren roeien onder begeleiding van zeer ervaren roeiers. Er zal geroeid worden in “The Vin”, een zeeroeiboot, yole de mer 35 met 1 stuurman/vrouw en 4 roeiers.

Roeiers van RV De Laak zullen KiKaRow tegemoet roeien op zaterdagmiddag, gevolgd door een benefietdiner op zaterdagavond. Zondag wordt KiKaRow uitgeleide gedaan tot in Delft.

Meer informatie is te vinden op https://kikarow.nl/rondje-nl/

KiKaRow Logo